perjantai 1. helmikuuta 2013

i miss how happy i was with you












 


 




 



Äääääääh..... Oon ollut koko tän perjantai-illan yksin ja rupesin miettimään kaikkea. Päällimmäisinä mieleen jäi kaikki vanhat hyvät muistot. Nyt kun rupesin oikeen miettimään niin mulla on ihan kamala ikävä tota ihanaa tytsyä. En oo ajatellut kamalasti sitä kun on ollut koulua, luistelua, kisoja, ymym. mut nyt yhtäkkiä kun rupesin miettimään. Ääääää olis niin kivaa jos noi ajat vois tulla vielä takasin mutta aikaa ei voi kelata taaksepäin ja pitäisi vaan jatkaa eteenpäin. Tottakai mä ymmärrän sen, että Anetan piti muuttaa Vantaalle, noh hän vei samalla palan musta sinne.. :)
Musta tuntuu et koko viikonlopun vaan mietin miten asiat vois olla ja miten ne on ollu ja kuinka paljon kaikki on muuttunut tässä vuosien varrella.. No ihan hyvä se joskus on miettiä tällasiiki!
Miettisin tosi kauan ja paljon että kannattaako tää yhteinen blogin pito enään koska ei asuta enään samalla paikkakunnalla eikä nähdä enään kauheesti. Nyt kuitenkin tulin siihen tulokseen että haluun jatkaa tätä koska kyl me tullaan varmaan viikonloppusin ja kesällä näkemään ja muutenkin itekkin paremmin nähdään mitä toiselle kuuluu. Suunnitelmissa olis sitten jossaan vaiheessa vähän ulkonäön muuttamista. MUTTA
jos sinä ihana siskoni luet tätä niin haluun sen nyt tähänkin kirjottaa, että olit ehkä parhain ystävä ketä mulla on ikinä ollut. Tulee ihan itku kun tätä kirjottaakin, love you.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti