maanantai 17. syyskuuta 2012

haasteet


1. Pitkät/lyhyet hiukset, blondi/brunette? Mä tykkään pitkistä vaaleista mutta riippuu ihmisestä!
2. Oletko hyvä koulussa? Mun keskiarvo oli 9.23 nii kyl joo sillee :)
3. Minne haluaisit kaikista eniten matkustaa? Austraaliaan ja Amerikkaan!
4. Unelmapoika tai -tyttö? No täst vois kirjottaa vaikka kuuinka pitkän vastauksen, mutta lyhyesti sellanen luotettava,huolehtivainen,ihana,mukava,komee jne.
5. Lempivärit? Pastelli sävyt.
6. Sun parhaimmat ystävät? Mulla on paljon ihania kavereita mutta Anetta on mun paras kaveri.
7. Jääkiekko vai futis? Molemmat mut ehkä kuitenki futis!
8. Minkälainen on sun pukeutumistyyli? No enmä osaa selittää se on sellanen normaali.. :D
9. Minkälaisesta musiikista tykkäät/ Mistä tulee hyvä fiilis? Tykkään vähän kaiken tapasesta musiikista mut sellanen mikä nrj soi nii tulee hyvät fiilarit!
10. Lempi vaatekauppa? a&f, hollister, bershka, cubus, carlings, monki... niit riittää
11. Lempi blogit? luen monta blogii mut liisal ja noral on ain ihanii kuvii!


12. Sano kolme hyvää & huonoa puolta bloggaamisessa. Voi jakaa kivoja hetkiä muiden kanssa, ottaa kivoja kuvia, ja emmätiiä se on vaa kivaa! ja huonot puolet et pitää säännöllisesti postata vaikka ei jaksaiskaa, bloggaamisesta jotkut voi tulla valittaa jotain ja ei ain keksi mitä kertois ku pitäis keksii jotain uutta kiinnostavaa!
13. Minkä arvosanan 1-10 antaisit elämällesi juuri nyt? Miksi? 8, sillee kaikki rullaa parhaillaa aika hyvin jos vertaa vähä aikaa sitte :)
14. Jos teil on tosi huono päivä, niin mikä piristää teit varmasti ? Katon jonku hyvän leffan missä saa nauraa ja ostan ben&jerry's.
15. Mitä mieltä oot kaikista teko jutuista? Esim ripsienpidennyksistä ja tekokynsistä tykkään kunhan ne on viel jollain taval luonnolliset! Niinku et ei saa olla liian pitkät ym. 
16. Kerro itsestäsi joku yllättävä juttu mitä sun lukijat ei vielä tiedä susta! Hmm yllättävää... Noo jos oon syöny jotai epäterveellist nii mun on pakko mennä sen jälkee lenkille koska muuten tulee huono omatunto! 
17. Mikä on suurin unelmasi ? Aiotko toteuttaa sen ? Suurin unelma on et saisin onnellisen loppuelämän!!!
18. Tykkäätkö käydä ulkona syömässä? Lempi pikaruokapaikka? Tykkään! Ja jos ei Antonioo ja tällasii lasketa niin subway :)
19. Kuinka pitkä oot ? Minkä pituinen haluaisit olla? n. 170cm! ja oon sopivan pitunen
20. Mitä tekisit jos voittaisitte lotossa? Ekana varmaan pyörtyisin ja kiljuisin 5 minuuttii!! Sit ostaisin jotain mitä oon aina halunnu ostaa ja laittaisin paljon säästöön!
21. Mitä haluaisit muuttaa sun blogissa ? Hmm en oikee tiiä o: toi on ollu vast sen aikaa et ei mikään hirveest ärsytä, mut vaihetaan ehkä teksti mustaks en tiiä :/
22. Mitä tykkäät tällasista haasteista ? Onks nää kivoja/turhia?
Jos on tylsää nii hyvää ajan kuluu mut yleensä en jaksais vastata näihin .. :D

ENKÄ JAKSA HAASTAA KETÄÄN SORI 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti